Etiquetas

viernes, 15 de noviembre de 2013

Experiència educativa amb tecnologia

A 3r d'ESO a l'assignatura de català ens vam llegir un llibre. La professora ens va demanar que d'aquest llibre triessim un capítol i la representessim mitjançant el vídeo. Vam haver de fer una presentació explicant el capítol de manera teòrica i després afegir-hi el vídeo de nosaltres representant-la. 
Per poder fer-ho, havíem de tenir uns coneixements per fer presentacions ja que vam preparar unes diapositives amb fotografies i música que explicava el capítol.
Per fer el vídeo també ja que al haver de representar el capítol sencer, havíem d'anar tallant el vídeo i seguir grabant, anar cambiant l'escenari, el vestuari... i això és el que més ens va costar ja que no teniem molta experiència en grabar diferents escenes i ajuntar-les.

Va ser una activitat molt innovadora. Era creativa perquè cada grup podia triar el capítol que vulgués i representar-lo i cada grabació era diferent ja que cadascú va escollir com fer-ho, el material, el vestuari, el lloc on passés l'escena... Això ens va ajudar a millorar la nostra alfabetització informàtica alhora de enganxar diferents escenes de vídeo. Ens va servir també per interactuar entre nosaltres, conèixen's més i a nivell educatiu vam apendre moltes coses del llibre i és un llibre que no sen's oblidarà mai totes les escenes; sempre que el recordem, imaginem els nostres companys representant-la! També vam apendre a nivell de català, ja que aquesta era l'assignatura i la professora li donava molta importància a la part escrita i a la nostra pronunciació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario