Etiquetas

jueves, 24 de octubre de 2013

Anàlisi d'un anunci de publicitat

Anunci: Coca-cola: Cámaras de seguridad





Aquest anunci ens vol donar a entendre que en la nostra societat també hi ha molts actes bons, d'amor, humils i de solicaritat amb bona fe i que no només hi ha actes nocius. Vol  relacionar totes aquestes bones accions amb el producte de coca-cola i donar a entendre que aquest ens portarà felicitat. S'utilitza una música en anglès durant tot l'anunci per donar dinamisme i més emoció en les escenes.

Plans i angles:

Hi ha una utilització contínua de plans generals que ens mostra tot l'entorn d'on passa l'acció. També hi ha primers plans com quan ensenya la càmara de seguretat que graba les diferents accions o podriem parlar de diferents plans americans que enfoquen des de dalt on esà situada la càmera de seguretat fins a baix on està succeïnt l'acció. Per últim, ens mostren en algunes escenes plans normals col·locats a l'altura de la visió.

Pel que fa als angles utilitzats, en quasi tot l'anunci és l'angle picat, per sobre dels personatges que dónen l'acció en l'anunci i alguns molt alts.

La il·luminació de l'anunci és mínima i d'imatges de mala calitat donant a entendre que han estat grabades per la càmera de seguretat i només apareixen colors vius i lletres amb el fons vermell (relacionant amb el producte) al principi i al final de l'anunci.






No hay comentarios:

Publicar un comentario